Restaurace

Jelikož Vám chceme vždy nabízet jídla z čerstvých surovin, rozhodli jsme se pro následující koncept jídelních lístků. Každý všední den máme pro vás připravenou nabídku jedné polévky a tří až čtyř hlavních jídel. Ve všední dny dále máme menu, které je platné vždy od 15:00. V tomto menu průběžně lehce obměňujeme, takže se čas od času více či méně pozmění. Na stálém lístku potom naleznete naše nápojé a malé dobroty k pivu, které pro vás máme připraveny vždy. Věříme, že si u nás pochutnáte.

Milí návštěvníci, vzhledem k tomu, že součástí naší restaurace je otevřená pivní varna v přízemí, není možné do vnitřních prostor restaurace vstupovat se psy. Na terasu je vstup se psy povolen. Děkujeme za pochopení a respektování tohoto opatření.

OTEVÍRACÍ DOBA

PO-ČT:11:00 - 20:00
PÁ-SO:11:00 - 23:00
NE:11:00 - 19:00
Dnes
Sobota 8. 11.
POLÉVKY
Husí kaldoun s drůbky, masem, zeleninou a širokými nudlemi95
Česnečka s uzeným, bramboramy a opečeným chlebem75
HLAVNÍ CHODY
Domácí paštika s husími játry a brusinkami, pečivo125
Husí játra na svatomartinském víně s hruškami a tymiánem, pečivo135
Čtvrtka pomalu pečené husy, červené zelí se svatomartinským vínem a jablky, kynutý bramborový knedlík s houskou a lokše 495
Vepřová žebra na asijský způsob (zázvor, sweet chili), smažená rýže se zeleninou345
Kančí hřbet, svíčková omáčka, karlovarský knedlík, brusinky375
Pivovarský guláš z hovězí kližky, houskový knedlík245
Smažené řízečky z vepřové panenky, lehký bramborový salát285
Carpaccio z marinované červené řepy, sýr feta, rukola, vlašské ořechy, čerstvě rozpečená bageta215
Kynuté knedlíky plněné borůvkami, zakysaná smetana, žahour195

9. 11.
POLÉVKY
Husí kaldoun s drůbky, masem, zeleninou a širokými nudlemi95
Česnečka s uzeným, bramboramy a opečeným chlebem75
HLAVNÍ CHODY
Domácí paštika s husími játry a brusinkami, pečivo125
Husí játra na svatomartinském víně s hruškami a tymiánem, pečivo135
Čtvrtka pomalu pečené husy, červené zelí se svatomartinským vínem a jablky, kynutý bramborový knedlík s houskou a lokše 495
Vepřová žebra na asijský způsob (zázvor, sweet chili), smažená rýže se zeleninou345
Kančí hřbet, svíčková omáčka, karlovarský knedlík, brusinky375
Pivovarský guláš z hovězí kližky, houskový knedlík245
Smažené řízečky z vepřové panenky, lehký bramborový salát285
Carpaccio z marinované červené řepy, sýr feta, rukola, vlašské ořechy, čerstvě rozpečená bageta215
Kynuté knedlíky plněné borůvkami, zakysaná smetana, žahour195

Pondělí 10. 11.
POLÉVKY
Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi55
Bramboračka s hříbky 55
HLAVNÍ CHODY
Vyzrálý hovězí teres major steak, opečené brambory s rozmarýnem, chipotle majonéza345
Grilovaný steak z vepřové krkovice, domácí hranolky, salat coleslaw, chipotle majonéza 255
Smažený sýr gouda, petrželkový brambor, tatarská omáčka195
Srbské drůbeží rizoto, strouhaný sýr, okurka175
Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík185
Zeleninové kari, jasmínová rýže185

O RESTAURACI

Součástí každého správného pivovaru je hospoda. Tu naši jsme se rozhodli postavit pěkně od základu. Ve dvou patrech pro vás máme připravených přes sto míst k sezení, v létě pak dalších padesát na čerstvém brdském vzduchu. Interiér jsme navrhli tak, aby se líbil nejen hostům, ale i nám. Můžete se tedy těšit na útulné dobové prostředí, ve kterém můžete posedět se svými přáteli a nechat čas jen tak plynout, zatímco si užíváte džbánek dobrého piva. A když vám vyhládne? Pokud máte chuť na utopence ze supermarketu, moc vás nepotěšíme. Naše kuchyně je založená na práci s lokálními českými surovinami, ze kterých vám náš šéfkuchař připraví jakoukoli pochoutku od tradičních českých dobrot po naše podnikové speciality. No a pokud nás po jídle budete na kolenou prosit o recept, věřte, že naší tajnou přísadou není nic jiného, než poctivá práce a láska k řemeslu, které si naši lásku zaslouží.

A samozřejmě u nás můžete zaplatit i svou platební kartou.