Restaurace

Jelikož Vám chceme vždy nabízet jídla z čerstvých surovin, rozhodli jsme se pro následující koncept jídelních lístků. Každý všední den máme pro vás připravenou nabídku jedné polévky a tří až čtyř hlavních jídel. Ve všední dny dále máme menu, které je platné vždy od 15:00. V tomto menu průběžně lehce obměňujeme, takže se čas od času více či méně pozmění. Na stálém lístku potom naleznete naše nápojé a malé dobroty k pivu, které pro vás máme připraveny vždy. Věříme, že si u nás pochutnáte.

Milí návštěvníci, vzhledem k tomu, že součástí naší restaurace je otevřená pivní varna v přízemí, není možné do vnitřních prostor restaurace vstupovat se psy. Na terasu je vstup se psy povolen. Děkujeme za pochopení a respektování tohoto opatření.

OTEVÍRACÍ DOBA

PO-ČT:11:00 - 18:00
PÁ-SO:11:00 - 23:00
NE:11:00 - 19:00
Dnes
Čtvrtek 27. 11.
POLÉVKY
Bramboračka s hříbky 55
Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 55
HLAVNÍ CHODY
Vyzrálý hovězí teres major steak, opečené brambůrky grenaille, chipotle majonéza345
Vepřová žebírka, opečené brambůrky grenaille, bylinkový dip, salátek235
Smažený krůtí řízek, bramborová kaše, okurkový salát245
Hovězí znojemská pečeně, rýže185
Hovězí znojemská pečeně, houskový knedlík185
Kuřecí Kung Pao, jasmínová rýže185
Vepřová pečínka, bramborový knedlík, špenát185
Kynuté knedlíky plněné borůvkami, zakysaná smetana, žahour195

Pátek 28. 11.
POLÉVKY
Kapustová se slaninou a brambory55
Drůbeží vývar s masem, zeleninou a nudlemi55
Asijský hovězí vývar se zeleninou a wonton knedlíčky 75
HLAVNÍ CHODY
Vyzrálý hovězí teres major steak, opečené brambůrky grenaille, chipotle majonéza345
Vepřová žebírka, opečené brambůrky grenaille, bylinkový dip, salátek235
Špagety s kuřecím masem, sýrovou omáčkou, restovanou cuketou, parmazánem a bylinkovým pestem185
Hovězí maso v sečuánském stylu, jasmínová rýže195
Masové placičky na balkánský způsob v tomatové omáčce, feta sýr, opečené brambory s rozmarýnem, salátek175
Míchaný zeleninový salát s tzatziki dresinkem a olivami165
Pečený vepřový bůček, bramborový knedlík, špenát185

O RESTAURACI

Součástí každého správného pivovaru je hospoda. Tu naši jsme se rozhodli postavit pěkně od základu. Ve dvou patrech pro vás máme připravených přes sto míst k sezení, v létě pak dalších padesát na čerstvém brdském vzduchu. Interiér jsme navrhli tak, aby se líbil nejen hostům, ale i nám. Můžete se tedy těšit na útulné dobové prostředí, ve kterém můžete posedět se svými přáteli a nechat čas jen tak plynout, zatímco si užíváte džbánek dobrého piva. A když vám vyhládne? Pokud máte chuť na utopence ze supermarketu, moc vás nepotěšíme. Naše kuchyně je založená na práci s lokálními českými surovinami, ze kterých vám náš šéfkuchař připraví jakoukoli pochoutku od tradičních českých dobrot po naše podnikové speciality. No a pokud nás po jídle budete na kolenou prosit o recept, věřte, že naší tajnou přísadou není nic jiného, než poctivá práce a láska k řemeslu, které si naši lásku zaslouží.

A samozřejmě u nás můžete zaplatit i svou platební kartou.