Restaurace

Jelikož Vám chceme vždy nabízet jídla z čerstvých surovin, rozhodli jsme se pro následující koncept jídelních lístků. Každý všední den máme pro vás připravenou nabídku jedné polévky a tří až čtyř hlavních jídel. Ve všední dny dále máme menu, které je platné vždy od 15:00. V tomto menu průběžně lehce obměňujeme, takže se čas od času více či méně pozmění. Na stálém lístku potom naleznete naše nápojé a malé dobroty k pivu, které pro vás máme připraveny vždy. Věříme, že si u nás pochutnáte.

Milí návštěvníci, vzhledem k tomu, že součástí naší restaurace je otevřená pivní varna v přízemí, není možné do vnitřních prostor restaurace vstupovat se psy. Na terasu je vstup se psy povolen. Děkujeme za pochopení a respektování tohoto opatření.

OTEVÍRACÍ DOBA

PO-ČT:11:00 - 18:00
PÁ-SO:11:00 - 23:00
NE:11:00 - 19:00
Dnes
Čtvrtek 20. 11.
POLÉVKY
Selská hrstková55
Drůbeží vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi55
HLAVNÍ CHODY
Vyzrálý hovězí teres major steak, opečené brambůrky grenaile, chipotle majonéza345
Čtvrtka pečené kachny, zelí, variace knedlíků245
Smažený řízek z vepřové pečeně, petrželkový brambor, okurka225
Sekaná se sýrem a kapií, bramborová kaše, okurkový salát175
Vepřová plec na žampionech, jasmínová rýže175
Šunkofleky, okurka175
Smažený celerový řízek, petrželkový brambor, tatarská omáčka165

Pátek 21. 11.
POLÉVKY
Hrachová s uzeninou55
Drůbeží vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi55
HLAVNÍ CHODY
Vyzrálý hovězí teres major steak, opečené brambůrky grenaile, chipotle majonéza345
Čtvrtka pečené kachny, zelí, variace knedlíků245
Smažený řízek z vepřové pečeně, petrželkový brambor, okurka225
Smažená krůtí kapsa plněná nivou a šunkou, petrželkové brambory, tatarská omáčka225
Myslivecká hovězí pečeně, houskový knedlík185
Myslivecká hovězí pečeně, jasmínová rýže185
Penne arrabiata se pancettou, česnekem, rajčaty a chilli papričkami, parmazán185
Vepřová plec po selsku bramborový knedlík, špenát185
Nudle s tvarohem a mákem, cukr, máslo165

Sobota 22. 11.
POLÉVKY
Hovězí vývar s rýžovými nudlemi, badyánem a koriandrem85
Asijská čočková s kokosovým mlékem a čerstvým koriandrem75
Kulajda s hříbky a vejcem ,,63''85
HLAVNÍ CHODY
Letní závitky plněné krevetami a zeleninou, sladkokyselá omáčka85
Asijské kuřecí špízky, wakame salát, arašídová omáčka155
Vepřový bůcek v hoi sin omáčce, jasmínová rýže s citrónovými listy255
Smažená rýže s krevetami255
Smažený vepřový řízek Tonkatsu v panko strouhance, wasabi bramborová kaše255
Pomalu dušené vepřové maso v sečuánském stylu, jasmínová rýže265
Vepřová žebírka Teryaki, rozpečená bageta, salát z pekingského zelí285
Knedlíčky Won Ton plněné kuřecím a vepřovým masem, zázvorová hoi sin omáčka, sojová chilli omáčka, salát z pekingského zelí245
Hovězí znojemská pečeně, houskový knedlík nebo rýže225
Kynuté knedlíky plněné borůvkami, zakysaná smetana, žahour195

O RESTAURACI

Součástí každého správného pivovaru je hospoda. Tu naši jsme se rozhodli postavit pěkně od základu. Ve dvou patrech pro vás máme připravených přes sto míst k sezení, v létě pak dalších padesát na čerstvém brdském vzduchu. Interiér jsme navrhli tak, aby se líbil nejen hostům, ale i nám. Můžete se tedy těšit na útulné dobové prostředí, ve kterém můžete posedět se svými přáteli a nechat čas jen tak plynout, zatímco si užíváte džbánek dobrého piva. A když vám vyhládne? Pokud máte chuť na utopence ze supermarketu, moc vás nepotěšíme. Naše kuchyně je založená na práci s lokálními českými surovinami, ze kterých vám náš šéfkuchař připraví jakoukoli pochoutku od tradičních českých dobrot po naše podnikové speciality. No a pokud nás po jídle budete na kolenou prosit o recept, věřte, že naší tajnou přísadou není nic jiného, než poctivá práce a láska k řemeslu, které si naši lásku zaslouží.

A samozřejmě u nás můžete zaplatit i svou platební kartou.