Restaurace

Jelikož Vám chceme vždy nabízet jídla z čerstvých surovin, rozhodli jsme se pro následující koncept jídelních lístků. Každý všední den máme pro vás připravenou nabídku jedné polévky a tří až čtyř hlavních jídel. Ve všední dny dále máme menu, které je platné vždy od 15:00. V tomto menu průběžně lehce obměňujeme, takže se čas od času více či méně pozmění. Na stálém lístku potom naleznete naše nápojé a malé dobroty k pivu, které pro vás máme připraveny vždy. Věříme, že si u nás pochutnáte.

Milí návštěvníci, vzhledem k tomu, že součástí naší restaurace je otevřená pivní varna v přízemí, není možné do vnitřních prostor restaurace vstupovat se psy. Na terasu je vstup se psy povolen. Děkujeme za pochopení a respektování tohoto opatření.

OTEVÍRACÍ DOBA

PO-ČT:11:00 - 20:00
PÁ-SO:11:00 - 23:00
NE:11:00 - 19:00
Dnes
19. 10.
POLÉVKY
Drůbeží vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi75
Zabíjačková s kroupami (prdelačka)75
HLAVNÍ CHODY
Jitrnice pečená na sádle, lepenice (štouchané brambory se zelím) s restovanou cibulkou195
Kroupové jelítko pečené na sádle, vejmrda, kváskový chléb185
Zabijačkový guláš, houskový knedlík185
Vykoštěné vepřové koleno, vejmrda, štouchané brambory se smaženou cibulkou225
Rolovaný pečený bůček plněný masovou fáší, bramborové šišky opečené na sádle, červené zelí245
Králičí stehno pečené na česneku, bramborové šišky opečené na sádle, špenát265
Hovězí svíčková na smetaně, žemlový knedlík, brusinky275
Smažený řízek z vepřové pečeně, domácí bramborový salát245
Teplý salát s kroupami, červenou řepou, pohankou, nakládanými cibulkami a čerstvým sýrem225
Kynuté knedlíky plněné borůvkami, zakysaná smetana, žahour195

Pondělí 20. 10.
POLÉVKY
Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 55
Kulajda s lesními houbami a vejcem55
HLAVNÍ CHODY
Grilovaný vyzrálý hovězí chuck tender fillet, opečené brambůrky grenaille, rajčatová salsa, salát coleslaw 295
Teplý salát s kroupami, červenou řepou, pohankou, nakládanými cibulkami a čerstvým sýrem225
Smažený krůtí řízek, domácí bramborový salát245
Špagety s masovou směsí, strouhaný sýr185
Smažený filet z tresky, bramborová kaše, okurkový salát185
Vepřová pečeně po cikánsku , houskový knedlík175
Vepřová pečeně po cikánsku , dušená rýže 175

O RESTAURACI

Součástí každého správného pivovaru je hospoda. Tu naši jsme se rozhodli postavit pěkně od základu. Ve dvou patrech pro vás máme připravených přes sto míst k sezení, v létě pak dalších padesát na čerstvém brdském vzduchu. Interiér jsme navrhli tak, aby se líbil nejen hostům, ale i nám. Můžete se tedy těšit na útulné dobové prostředí, ve kterém můžete posedět se svými přáteli a nechat čas jen tak plynout, zatímco si užíváte džbánek dobrého piva. A když vám vyhládne? Pokud máte chuť na utopence ze supermarketu, moc vás nepotěšíme. Naše kuchyně je založená na práci s lokálními českými surovinami, ze kterých vám náš šéfkuchař připraví jakoukoli pochoutku od tradičních českých dobrot po naše podnikové speciality. No a pokud nás po jídle budete na kolenou prosit o recept, věřte, že naší tajnou přísadou není nic jiného, než poctivá práce a láska k řemeslu, které si naši lásku zaslouží.

A samozřejmě u nás můžete zaplatit i svou platební kartou.