Restaurace

Jelikož Vám chceme vždy nabízet jídla z čerstvých surovin, rozhodli jsme se pro následující koncept jídelních lístků. Každý všední den máme pro vás připravenou nabídku jedné polévky a tří až čtyř hlavních jídel. Ve všední dny dále máme menu, které je platné vždy od 15:00. V tomto menu průběžně lehce obměňujeme, takže se čas od času více či méně pozmění. Na stálém lístku potom naleznete naše nápojé a malé dobroty k pivu, které pro vás máme připraveny vždy. Věříme, že si u nás pochutnáte.

OTEVÍRACÍ DOBA

PO-ČT:11:00 - 18:00
PÁ-SO:11:00 - 23:00
NE:11:00 - 18:00
Dnes
16. 3.
POLÉVKY
Tomatová s černými olivami a sýrem feta85
Drůbeží vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi75
Zelňačka s brambory a uzeninou75
HLAVNÍ CHODY
Smažené kalamárové kroužky, citronová majonéza, salátek, bagetka115
Musaka - mleté hovězí maso, lilky, brambory, rajčata, bešamel215
Jehněčí kýta pečená na rozmarýnu, mátový kuskus s olivami nebo pečená brambora s bylinkovým dipem, salátek295
Baby kuře pečené na citronech a oreganu, pečená brambora s bylinkovým dipem, salátek275
Gyros talíř s krůtím masem, pita chléb, hranolky, tzatziki, salát z červeného zelí265
Hovězí kebab (špízy z mletého hovězího masa), bramborová kaše s olivami, salát z červeného zelí255
Pražené grundle, citronová majonéza, domácí hranolky, salátek235
Grilovaný sýr Halloumi na listovém salátu s cherry rajčaty, granátovým jablkem, kumkvátem (minipomeranč) a pomerančovým vinaigrettem235
Řecký salát (rajčata, paprika, okurka, červená cibule) s olivami kalamata a sýrem feta195
Smažený vepřový řízek, domácí bramborový salát245
Hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík nebo těstoviny215

Pondělí 17. 3.
POLÉVKY
Drůbeží vývar s masem, zeleninou a nudlemi55
Frankfurtská 55
HLAVNÍ CHODY
Míchaný zeleninový salát s krůtím masem a tzatziki dipem185
Selské brambory s tvarohem a jarní cibulkou165
Medailonky z vepřové panenky, opečené brambory, chipotle dip, listový salátek 275
Smažený řízek z krkovice, petrželkový brambor, okurka nebo bramborový salát195
Hovězí maso, smetanová houbová omáčka, houskový knedlík nebo rýže185
Gnocchi s vepřovou panenkou, drcenými rajčaty, česnekem, rukolou a parmazánem195
Vepřová pečínka na kytínském černém pivu, bramborový knedlík, špenát185

O RESTAURACI

Součástí každého správného pivovaru je hospoda. Tu naši jsme se rozhodli postavit pěkně od základu. Ve dvou patrech pro vás máme připravených přes sto míst k sezení, v létě pak dalších padesát na čerstvém brdském vzduchu. Interiér jsme navrhli tak, aby se líbil nejen hostům, ale i nám. Můžete se tedy těšit na útulné dobové prostředí, ve kterém můžete posedět se svými přáteli a nechat čas jen tak plynout, zatímco si užíváte džbánek dobrého piva. A když vám vyhládne? Pokud máte chuť na utopence ze supermarketu, moc vás nepotěšíme. Naše kuchyně je založená na práci s lokálními českými surovinami, ze kterých vám náš šéfkuchař připraví jakoukoli pochoutku od tradičních českých dobrot po naše podnikové speciality. No a pokud nás po jídle budete na kolenou prosit o recept, věřte, že naší tajnou přísadou není nic jiného, než poctivá práce a láska k řemeslu, které si naši lásku zaslouží.

A samozřejmě u nás můžete zaplatit i svou platební kartou.